MALZEMELER1 Kilo yufka 2.5 Su bardağı süt1 veya 2 Yumurta1 Tutam tuzİç malzeme olarakKıymalı peynirli yada ıspanaklı iç.Bir tam yufkayı tepsiyi yağlayıp seriyoruz. Diğer yufkalardan birini üstü için ayırıyoruz. Kalan yufkaları yarı yarıya ayırıp küçük parçalara bölüyoruz. Bu küçük parçaları sütlü karışıma batırıp tepsiye yayıyoruz.
Resimdeki gibi iç malzemesini koyduktan sonra kalan yufkalarıda aynı şekilde sütlü karışıma batırarak iç harcın üzerine yayıyoruz. En üste de ayırıdığımız yufkayı düzgünce yayıp en alttaki yufkanın kenarlarını üstüne kapatıyoruz. Kalan sütlü karışımı da üzerine döküp fırınlıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder