Gunaydin canlar🙋Aksamlari iftardan sonra hafif bir tatli olsun diyenlere gelsin tarifimiz.☺ Cok lezzetli cok hafif ve cok kolay😊 Bu kadar coktan sonra gelsin mi tarifimiz 😉 🌸🌸 KEŞKÜL TATLISI & KEŞKÜL-Ü FUKARA MALZEMELER: 1 Litre süt 1 Su bardağı şeker 1 Su bardağı badem unu ( Çekilmiş tuzsuz badem) 2 Çorba kaşığı nişasta 1 Paket vanilya YAPILIŞI: Derin bir tencereye sütümüzü alalım. Üzerine şekerimizi , badem unumuzu , vanilyamızı koyalım karıştıralım ve ocağın altını açalım. Sütümüz kaynama noktasına gelince suyla nişastamızı eriterek keşkülümüze ekleyelim. Kıvam alıncaya dek karıştıralım ve ocağın altını kapatalım. kuplarımıza keşküllerimizi paylaştıralım ve üzerini istediğimiz gibi süsleyelim. Şifa olsun.. #keskul#keskül#keskulufukara #osmanli #osmanlitarifleri Turuncu Tatlar (@turuncu_tatlar)'in paylaştığı bir gönderi (4 Haz, 2018, 12:09öö PDT)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder