Havaların gidişine bakılırsa havalar hiç ısınmayacak gibi geliyor insana. Ama elbet yaz mevsimide geçte olsa yüzünü gösterecektir:)) Havalar ısınmaya başladığında canınız serin serin birşeyler çekerse bu tarif tam size göre;)
MALZEMELER:
2 Paket krem şanti
2 Su bardağı süt2 Pakete yakın kakolu ve sade pötibör bisküvi
Yarım çay bardağı kadar meyve kurusu
1 Çay bardağı damla çikolata
4-5 paket çokanat ya da halley pasta
1 Büyük muz
3- 4 dilim taze ananas ya da konserve ananas
ÜZER İÇİN:
1 Paket dr Oetker glazür çikolata
YAPILIŞI:
Bisküvileri elimizke küçük parçalara ayıralım. Krem şantileri iki su bardağı sütle köpürtelim. Kırdığımız bisküvileri krem şantiye ekleyelim ve karıştıralım. Halley pasta ya da çokanatları robotta birzcık parçalatalım ve krem şantili kaba ekleyelim. Ardından meyve kurusunu, damla çikolatayı ekleyelim , karıştıralım. En sonda meyvelerimizi içine doğruyalım ve streç serdiğimiz kaba dökelim. Üzerini spatula ile iyice bastırıp şekil almasını sağlayalım. Bir gece buz dolabında bekletelim ve ertesi gün servis tabağına ters çevirelim. Üzerini glazür çikolatayla kaplayalım soğukken servis edelim. Afiyet olsun..
9 yorum:
vayyyy.harika olmuş arkadaşım.ellerine sağlık.öpüyorum.
ellerine sağlık ısınan şu günlerde harika gider....
Burası fazlasıyla ısındı :) Tam parfelik bir hava var,ilk fırsatta deneyip,serinlemeli :)
Ellerine sağlık canım..
Sevgilerimle..
lezzet küpü olmuş ellerinize sağlık...
Semacım parfen harika görünüyor.Öptüm byeee...
Çokkkk nefis görünüyor.Ellerinize sağlık.
Sevgiler;
semacığım merhaba uzun zamandır ziyaretine gelemedim ama hep takip ediyordum parfene bayıldım ellerine ve emeğine sağlık sevgiler
Elinize sağlık,nefis görünüyor.
Şööleeeen gibi görünüyor :))
ellerine sağlık canım............
Afiyetler olsun ............
Yorum Gönder